Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση ΔΣ σωματείου @ 17/3/2021

Χτες το βράδυ δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με Αρ. Φύλλου 204, η απόφαση για τον ορισμό μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ». Αναμένουμε το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, την δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών καθώς και τον ακριβή χρόνο ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης. Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων θα ενημερώσει με την πρώτη ευκαιρία το νέο ΔΣ του οργανισμού για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Για το σωματείο κρίνονται ως προτεραιότητα τα παρακάτω ζητήματα:

1. Να μην χαθεί καμία θέση εργασίας, να ανανεωθούν και να προκηρυχθούν άμεσα όλες οι θέσεις εργασίας, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν στο τέλος αυτού και του επόμενου μήνα.

2. Η ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου να ολοκληρωθεί άμεσα, ώστε να ομαλοποιηθεί η διοικητική και εργασιακή λειτουργία του οργανισμού.

3. Η νέα διοίκηση να δουλέψει στη κατεύθυνση εξασφάλισης, ισχυροποίησης και επέκτασης των δραστηριοτήτων του οργανισμού.

4. Η νέα διοίκηση να θέσει ως άμεσο στόχο την μονιμοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού. Μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας για όλες και όλους.

Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της, ενώ την ίδια στιγμή καλούμε τα μέλη του σωματείου σε επιφυλακή, διότι μόνο με την παρουσία όλων μας μπορούμε να διασφαλίσουμε κατ’ ελάχιστον τα παραπάνω. 

Για όποια νεότερη εξέλιξη θα σας κρατήσουμε ενήμερους. 

Εκ του ΔΣ σωματείου εργαζομένων ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου