Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Κάλεσμα σε εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. @ 5/4/2017

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας καλούμε την Τετάρτη 5/4 και ώρα 11.30 σε Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) του σωματείου μας.
Η συνέλευση θα γίνει όπως πάντα: οι της Πάτρας θα μαζευτούν στο Αμφιθέατρο και οι της Αθήνας στο 2ο όροφο. Θα χρησιμοποιήσουμε SKYPE.

H ατζέντα μέχρις στιγμής
α) Απολογισμός του τρέχοντος Δ.Σ.
β) Ορισμός ημερομηνίας εκλογών, υποψηφιότητες (Δ.Σ. δευτεροβάθμια όργανα, Ελεγκτική επιτροπή), συνδρομές μελών.
γ) Ανοιχτά θέματα (εφαρμογή του νόμου για τους μισθωτούς με μπλοκάκια, προσλήψεις μισθωτών ορισμένου χρόνου, βιωσιμότητα του οργανισμού με βάση τα σημερινά δεδομένα, προβλήματα εργαζομένων, ……. όποιος έχει να θέσει κάποιο θέμα, ας το δηλώσει για να το προγραμματίσουμε – αυτό δεν αποκλείει τον καθένα που θα ζητήσει το λόγο εκείνη τη στιγμή, αλλά καλύτερα να είναι προγραμματισμένα).

Αγαπητοί συνάδελφοι
Οι θητεία του τελευταίου Δ.Σ. έφτασε στο τέλος της. Να θυμίσω ότι ξεκινήσαμε με συγκρότηση Δ.Σ. του σωματείου (14/1/2015) και πρόεδρο τον Α. Τσίρμπα (και λοιπά μέλη: Βαγγελάτο, Τσαούσογλου, Ζαγούρα και Φώσκολο), ενώ στις αρχές του 2016 και ενώ ο Άγγελος αποχώρησε για να στρατευτεί, αντικαταστάθηκε από την Σ. Πουλή (και νέο πρόεδρο τον υπογράφοντα) – δείτε και http://swmateio-cti.blogspot.gr/.  

Στη διάρκεια της θητεία μας έγιναν πολλά, μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γενικότερα για τη χώρα μας και ειδικότερα για το χώρο μας.
Εμείς ως Δ.Σ. (τόσο με την αρχική όσο και με τη ν κατοπινή σύνθεση), προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να βοηθήσουμε και να παρέμβουμε όπου χρειαζόταν.
Περισσότερα θα ειπωθούν στην Γ.Σ.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, τόσο με την παρουσία σας όσο και με τη συμμετοχή σας ως υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στη συνέλευση θα συλλεχθούν οι συνδρομές των μελών (h τελευταία φορά που δώσαμε συνδρομές ήταν στις εκλογές – δυό χρόνια πριν).

Παρακαλώ για πιθανές παρατηρήσεις, προτάσεις, σκέψεις.

Ας υποστηρίξουμε όσο μπορούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές το σωματείο, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους και όσες το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για το Δ.Σ. του σωματείου

Α.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου